Logo letter
Krema za bore cuva vasu kozu od starenja
almost 5 years ago

 Koža lica svakodnevno je na udaru elemenata, bilo hladno ili vruće, jer je uvijek otkriveno, pa do njega mogu prodrijeti mnogi štetni elementi poput UV zračenja od sunca ili suhog zraka.

 

Naše lice otkriva mnogo o nama – trenutno raspoloženje, zdravlje, razinu stresa ili umora, kvalitetu sna i prehrane, pa čak i postojanje većih zdravstvenih problema. Također skriva i mnoge informacije, jedna od kojih je i naša starost, informacija koju mnogi ipak žele zadržati za sebe. Stoga je borba protiv bora uz pomoć krema za bore jedan od najbitnijih dijelova održavanja izgleda mnogih ljudi.

 

Dnevni ritual

 

Krema za bore alat je mnogih ljudi kojim se bore protiv znakova starenja na svojoj koži. Mnogi se za njih  odlučuju upravo zbog njihove neinvazivnosti i jednostavne primjene koja ne zahtijeva mnogo truda i rada. Nanošenje krema za bore mnogima je poput malog dnevnog rituala kojim započinju dan svako jutro i završavaju ga svaku večer, koji ih opušta i riješava stresa.

Uz to, nježno masiranje lica pri nanošenju krema za bore utječe na prokrvljenost lica i kože, čime se efekti same kreme dodatno pospješuju. Ipak, dobar dio posla obavljaju i aktivno sastojci , koji moraju biti odabrani prema tipu i potrebama vaše kože.

 

Krema za bore koja odgovara vašoj koži

 

Prema staroj poslovici, „bolje spriječiti nego liječiti“, borba protiv bora najuspješnija je ako u nju uđemo prije no što se bore uopće i pojave. Zdrava, hidratizirana i koža zaštićena od negativnih utjecaja UV zračenja, duže će zadržati mladenački sjaj i opirati se stvaranju bora.

 

Ipak, to ne znači da u borbu protiv bora morate uči s najjačim oružjima ako su se one već pojavile.  Kreme prilagođene za tipove kože koju vi nemate ili starije korisnike od vas mogu samo dodatno pridonijeti stvaranju kožnih problema poput akni. A u najboljem slučaju neće biti jednako djelotvorne koliko bi bile da se radi o pravilno izabranoj kremi. Umjesto odabira „jače“ kreme, radije se odlučite za kombinaciju dnevne i noćne kreme za bore koje će osigurati cjelodnevnu zaštitu i borbu protiv bora.

 

Posted in:Zdravlje
Read Further
11/07/2018
Složit ćete se, krovna kutija je jedan od vrlo praktičnih dodataka koje je automobilska industrija lansirala na tržište. To i ne čudi jer bilo je pitanje vremena kada će dizajneri
14/05/2018
Stolne lampe jedna su od najjednostavnijih rasvjetnih tijela koji čine veliku razliku u vašem prostoru. U većini slučajeva, ne zahtijevaju velika ulaganja niti posebnu ugradnju, al