Logo letter
Krovna kutija komocija i uzitak putovanja
almost 5 years ago
krovna-kutija-4

Složit ćete se, krovna kutija je jedan od vrlo praktičnih dodataka koje je automobilska industrija lansirala na tržište. To i ne čudi jer bilo je pitanje vremena kada će dizajneri automobilske industrije poslušati vapaje putnika i uslišiti njihovu želju za dodatnim prostorom za prtljagu.

 

Krovna kutija je pravi štedljivac prostora. Nema što ne može stati u njezinu prostranu unutrašnjost. A sve što se u nju pohranite je apsolutno sigurno i u svakom trenutku na dohvat ruke. Stoga se sve veći broj vlasnika automobila, osobito onih koji vole putovanja, odlučuje na kupovinu krovne kutije.

 

 

Funkcionalnost krovne kutije

 

Krovna kutija je oprema za koju mnogi vole reći da je nevjerojatno bitna i korisna, a s druge strane toliko "diskretna". Kada kažemo diskretna mislimo na to da je apsolutno neprimjetna od strane putnika – ne smeta i ne zauzima iskoristivi prostor, a s druge strane pruža toliko komocije i prostranosti – jednom riječju osigurava apsolutni užitak putovanja.

 

Krovna kutija, kao što joj i samo ime kaže proizvedena je s ciljem iskorištavanja neiskorištenog automobilskog prostora, a to je krov vozila. Dizajnirana je na način da se vrlo jednostavno pričvrsti na krov automobila, odnosno na postojeće krovne nosače. Nakon što se pravilno postavi ona je čvrsto priljubljena uz krov, odnosno na nosače i apsolutno je sigurna za svrhu pohrane prtljage.

 

Što god poželite možete u nju pospremiti i možete biti sigurni da će sve unutar nje ostati uredno posloženo, neoštećeno i apsolutno sigurno. I ne samo sigurno od lomova ili drugih oštećenja, već i od neželjenih pogleda ili neželjenih ruku, budući da su krovne kutije opremljene sustavom za zaključavanje. Većina modela krovnih kutija opremljena je i sustavom za rasvjetu, što vam omogućuje pristup vašoj prtljazi čak i noću.

 

Krovne kutije – auto oprema za poželjeti

 

Sve pozitivne karakteristike koje imaju krovne kutije jednostavno mame redovite putnike da svoj automobil opreme ovom super korisnom i funkcionalnom opremom. Imaju niz pozitivnih karakteristika, a gotovo niti jednu negativnu.
Štede dragocjeni prostor, praktične su, jednostavne za upotrebu, prostor unutar njih je više nego dovoljan za pohranu hrpe različitih stvari, čuvaju i štite vašu prtljagu.... nije li sve to dovoljno primamljivo?

 

Ne čekajte, nabavite što prije neki lijepi model ove auto opreme. Krovna kutija će biti lijepi ukras vašeg automobila, a, vjerujte vrlo brzo će postati i najbolji prijatelj vaših putovanja?

Read Further
15/11/2018
Lice je jedan od dijelova tijela na kojemu se znakovi starenja mogu primijetiti prvi – sitne bore na licu mogu se primijetiti već u ranim dvadesetima.
14/05/2018
Stolne lampe jedna su od najjednostavnijih rasvjetnih tijela koji čine veliku razliku u vašem prostoru. U većini slučajeva, ne zahtijevaju velika ulaganja niti posebnu ugradnju, al